Διώχνει και Βέμερ ο Στραματσόνι

Διώχνει και Βέμερ ο Στραματσόνι

Ο Αντρέα Στραματσόνι αποφάσιε να παραμείνει στο ρόστερ ο Νίκος Μαρινάκης ως δεύτερη λύση πίσω από τον Τζιαντομένικο Μέστο, μία εξέλιξη που φέρνει ερωτήματα για το μέλλον του Γενς Βέμερ.

Στο ρόστερ του Παναθηναϊκού αναμένεται να παραμείνει ο Νίκος Μαρινάκης, μετά από σχετική απόφαση του Αντρέα Στραματσιόνι.

[ads2]

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιταλός τεχνικός θέλει να έχει τον Έλληνα μπακ, ως εναλλακτική λύση, πίσω από τον Μέστο, την ίδια στιγμή που φέρεται να μην υπολογίζει τον Βέμερ. Ο Γερμανός μπακ δεν έχει ικανοποιήσει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων», με τις έως τώρα εμφανίσεις του.

Ο έμπειρος μπακ αναμένεται να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, προκειμένου να αποχωρήσει τις προσεχείς ημέρες από το ρόστερ των «πράσινων». Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες και στις υπόλοιπες αποχωρήσεις από το έμψυχο δυναμικό των «πράσινων».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News