Διαλλακτική η Σπόρτινγκ για Μπατάλια - Τι ψάχνει ο παίκτης

Διαλλακτική η Σπόρτινγκ για Μπατάλια - Τι ψάχνει ο παίκτης

Ανοικτή σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Ροντρίγκο Μπατάλια εμφανίζεται η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως, ο παίκτης δεν «ψήνεται» ιδιαίτερα για την Ελλάδα.

Πρώτο το newspao.gr έβγαλε στη δημοσιότητα το θέμα Μπατάλια στον Παναθηναϊκό. Ας πάμε το ρεπορτάζ λίγο παραπέρα…

Από τη στιγμή που η Αλαβές δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς (2 εκατ. ευρώ) για τον Αργεντινό, παύει να ισχύει οποιαδήποτε ρήτρα για τον παίκτη. Κάτι που σημαίνει πως η Σπόρτινγκ, που δεν τον υπολογίζει, είναι ανοικτή σε διαπραγματεύσεις για την παραχώρησή του με οποιαδήποτε μορφή.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει ρίξει «ματιές» προς Λισαβόνα μεριά και γνωρίζει από πρώτο χέρι, τις οικονομικές – και όχι μόνο – δυσκολίες αυτής της περίπτωσης.

Ο ίδιος ο Μπατάλια δεν ενθουσιάζεται – τουλάχιστον προς το παρόν – με την ιδέα να παίξει στην Ελλάδα και προτεραιότητά του είναι να βρει κάτι καλό στα τοπ πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αν δεν υπάρξει κάτι χειροπιαστό τις επόμενες εβδομάδες, τα δεδομένα μπορούν και να ανατραπούν.

Αλλά, αν ο Παναθηναϊκός θελήσει να τον αποκτήσει κανονικά με μεταγραφή, θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξεπεράσει (κατά πολύ) το εκατομμύριο. Ακόμα και στην περίπτωση του δανεισμού, ο Μπατάλια αμείβεται με 1,4 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Να θυμίσουμε πως ο Τσάβι Ρόκα είχε προσπαθήσει να ντύσει τον Μπατάλια στα πράσινα, αλλά βρήκε σε «τοίχο» λόγω του οικονομικού!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News