ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming | CSKA - Panathinaikos

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming

Μεγάλο ματς περιμένουμε ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Παναθηναϊκό στη Μόσχα (19:00), για τη 13η αγωνιστική της Euroleague.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη διαθέτει ένα από τα πληρέστερα ρόστερ στην Ευρώπη. Ο βασικός στόχος για την «αρκούδα» είναι η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης. Η ΤΣΣΚΑ, μετά τις δύο σερί νίκες με Μπάγερν και Μπασκόνια, φιλοδοξεί να συνεχίσει την αντεπίθεσή της με προορισμό την προνομιούχο 4αδα.

CSKA – Panathinaikos Live Streaming

Με συνολικό ρεκόρ 7-5  μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας ως δυνατό σημείο την έδρα (5-1 εκεί). Οι Ρώσοι στηρίζουν το παιχνίδι τους κατά βάση στους Σβεντ, Σενγκέλια, Κλάιμπερν και Φόιγκτμαν. Όλοι τους είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα βρουν απέναντί τους, εάν αποκτήσουν ρυθμό.

Ο Παναθηναϊκός παραμένει χωρίς εκτός έδρας νίκη (0-7). Ωστόσο στη Μόσχα θα κυνηγήσει τις πιθανότητες που του αναλογούν για την έκπληξη. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη επιβεβαίωσαν την περασμένη αγωνιστική με τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ (70-64) ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Η βελτίωση στην άμυνα έχει δώσει λύσεις και στην επίθεση κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Η άμυνα ζώνης μας έχει βοηθήσει, όμως είναι μια περιστασιακή άμυνα και δεν μπορούμε να στηριχτούμε σε αυτήν για όλη τη σεζόν. Το έργο μας με την ΤΣΣΚΑ είναι δύσκολο, αφού θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με καλό ρόστερ. Πρέπει να εστιάσουμε στα ριμπάουντ, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το μακρινό σουτ».  Panathinaikos Live Streaming

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming

Αγωνιστικά, ο Νέντοβιτς στα τελευταία ματς έχει βρει τον καλό του εαυτό και πυροβολεί έξω από την περιφέρεια. «Αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο αποτελεί η απουσία του Παπαπέτρου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν ακολούθησε την αποστολή στη πρωτεύουσα της Ρωσίας. Αντίθετα ο Παπαγιάννης ταξίδεψε κανονικά και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. 

Το παρελθόν ανάμεσα σε δύο μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς. Την τελευταία τριετία ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει δυο φορές μέσα στη Μόσχα (102-106 και 77-78), ενώ την περασμένη σεζόν ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 93-86. 

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος

ΤΣΣΚΑ – Παναθηναικος Live Streaming | Links:

Δείτε εδώ τον αγώνα ζωντανά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News