Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
Αιχμές για τη στάση της Euroleague απέναντι στον Γιώργο Μπαρτζώκα με αφορμή το περιστατικό με τη Βίρτους Μπολόνια άφησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε Instagram Story.
Ξεκάθαρα βέλη κατά της διοργανώτριας αρχής έριξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή τα όσα έγιναν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στον αγώνα του Ολυμπιακού στην Μπολόνια, έπειτα και από το τρίποντο at the buzzer του Καρ.
Ο DPG δεν άφησε ασχολίαστη την απάθεια της Euroleague να επιβάλλει ποινές στους αρνητικούς πρωταγωνιστές, σε αντίθεση με ότι συνέβη στη δική του περίπτωση στον αγώνα των περσινών πλέι οφ στην Ισπανία απέναντι στη Βαλένθια.
Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR:
«Ως μέτοχος της λίγκας, ως ιδιοκτήτης ομάδας, όταν βλέπω τέτοιες ενέργειες… ανθρώπους να δυσφημούν το προϊόν.
Όταν μένουν στο ατιμώρητο, σε αντίθεση με παράγοντες , παίκτες . Εδώ τρώνε πρόστιμα δεκάδες χιλιάδες επειδή είπαν κάτι για ένα διαιτητή. Εδώ υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ