Ξεκινά με δύο κανάλια το ΣΠΟΡ FM TV: Πού θα βλέπουμε Παναθηναϊκό - Τι θα δείχνει αρχικά

Από τις 2 Οκτωβρίου μπαίνει σε πιλοτική λειτουργία το ΣΠΟΡ FM TV, με δύο διαθέσιμες ροές και σημαντικό αθλητικό περιεχόμενο από την πρώτη ημέρα.

ΣΠΟΡ FM TV: Τότε κάνει πρεμιέρα η νέα πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου

Το ΣΠΟΡ FM TV ετοιμάζεται να κάνει το πρώτο του βήμα, καθώς από την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει δοκιμαστικά η λειτουργία της νέας streaming πλατφόρμας του ομίλου ΣΚΑΪ.

Στην πρώτη φάση δεν θα ενεργοποιηθούν και τα πέντε κανάλια που προβλέπει ο σχεδιασμός. Στον «αέρα» θα βγουν αρχικά τα ΣΠΟΡ FM TV1 και ΣΠΟΡ FM TV2, τα οποία θα αναλάβουν τις πρώτες αθλητικές μεταδόσεις.

Στο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή, καθώς και αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδας. Παράλληλα, η πλατφόρμα θα μεταδώσει και όλους τους αγώνες της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια από τις δύο ροές, το ΣΠΟΡ FM TV1 ή το ΣΠΟΡ FM TV2, θα φιλοξενεί σταθερά τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι οι συγκεκριμένες μεταδόσεις θα βρίσκονται μέσα στο αρχικό πρόγραμμα των δύο καναλιών.

Η πρόσβαση στο περιεχόμενο δεν θα γίνεται ακόμη μέσα από εφαρμογή. Οι τεχνικές εργασίες για την πλήρη λειτουργία της OTT υπηρεσίας συνεχίζονται και, μέχρι να είναι έτοιμο το app, οι χρήστες θα μπορούν να παρακολουθούν τις μεταδόσεις μέσω web.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αναμένεται να διατηρηθεί για το πρώτο διάστημα, πιθανότατα έως το τέλος του 2026. Στο αρχικό στάδιο δεν προβλέπεται συνδρομή για την πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Την ίδια ώρα προχωρούν οι εργασίες στο τηλεοπτικό πλατό που έχει μισθωθεί στο Γαλάτσι. Ο αρχικός σχεδιασμός προβλέπει να ξεκινήσουν από εκεί νέες παραγωγές στις 12 Οκτωβρίου, με εναλλακτική ημερομηνία την 19η Οκτωβρίου.

Από το συγκεκριμένο στούντιο σχεδιάζεται να μεταδίδεται η «Monobala», μαζί με ακόμη μία αθλητική εκπομπή, ενώ στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ ετοιμάζεται και νέο αθλητικό talk show κάθε Δευτέρα.

Στην εκπομπή θα συμμετέχουν οι Γιώργος Λιανός, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τσώχος και Έλενα Παπαδοπούλου, με διαφορετικές ενότητες και ρόλους. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος της, ενώ ο προγραμματισμός τη θέλει να μεταδίδεται μετά τις «Μπλε ώρες» και πριν από τη «Δίκη της Δευτέρας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr