Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έμεινε εκτός 12άδας ο Βαρβαρίτης, τι συμβαίνει
Ο Ιάσωνας Βαρβαρίτης επρόκειτο να συμπληρώσει τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Βιλερμπάν, όμως ένα πρόβλημα τραυματισμού άλλαξε τα δεδομένα.
Με μόλις 11 διαθέσιμους παίκτες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR απέναντι στη Βιλερμπάν για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague, καθώς οι απουσίες αυξήθηκαν λίγο πριν από την αναμέτρηση.
Ο Ιάσωνας Βαρβαρίτης ήταν ο παίκτης που υπολογιζόταν για να συμπληρώσει τη δωδεκάδα των «πράσινων», από τη στιγμή που ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ τέθηκε νοκ άουτ λόγω μυϊκού σπασμού στον δεξιό προσαγωγό.
Τελικά, όμως, ούτε ο 16χρονος άσος θα βρίσκεται στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Βαρβαρίτης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και έτσι έμεινε κι εκείνος εκτός για το παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.
Το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού είναι ήδη γεμάτο, καθώς εκτός μάχης παραμένουν οι Κέντρικ Ναν, Κώστας Σλούκας, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και Μουστάφα Φαλ.
Παράλληλα, ο Γιάννης Κουζέλογλου δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ της ομάδας για τη EuroLeague, γεγονός που δεν επιτρέπει τη χρησιμοποίησή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Αναλυτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καλαϊτζάκης, Φρανσίσκο, Μωραΐτης, Μπάντιο, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Λεσόρ, Γιαμπουσέλε, Μπόνγκα, Μήτογλου, Μαντζούκας.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ