Ανεβάζει ρυθμούς ο Ναν στην Αθήνα για τη μεγάλη επιστροφή, δείτε φωτογραφίες
Ο Κέντρικ Ναν συνεχίζει καθημερινά το πρόγραμμα αποκατάστασής του, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει την επιστροφή ενός από τα σημαντικότερα «όπλα» του.
Ο δρόμος της επιστροφής συνεχίζεται για τον Κέντρικ Ναν, ο οποίος βρίσκεται ξανά στην Αθήνα και δουλεύει με στόχο να αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα που τον έχει κρατήσει μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.
Ο Αμερικανός γκαρντ ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους γυμναστές του, αυξάνοντας σταδιακά την ένταση. Στις τελευταίες εικόνες από την προπόνησή του φαίνεται να πραγματοποιεί δρομικές ασκήσεις, φορώντας μάλιστα το φούτερ του Παναθηναϊκού, σε ακόμη ένα βήμα προς την επανένταξή του.
Η περίπτωση του Ναν αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη προσοχή. Οι «πράσινοι» δεν έχουν λόγο να πιέσουν την κατάσταση, καθώς το ζητούμενο είναι να επιστρέψει όταν θα μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως και όχι απλώς να επισπευσθεί η παρουσία του στο παρκέ.
Η δουλειά του αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει αρκετά προβλήματα να διαχειριστεί. Χέιζ-Ντέιβις, Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν και Μουσταφά Φαλ βρίσκονται εκτός, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από μυϊκό σπασμό στον προσαγωγό και αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου δέκα ημέρες, γεγονός που περιορίζει ακόμη περισσότερο τις διαθέσιμες επιλογές ενόψει των άμεσων υποχρεώσεων.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ