Απάντησε για το μυθικό συμβόλαιο ο Γιόκιτς: «Θα υπογράψω την επόμενη σεζόν, αν με θέλουν»
Ο Νίκολα Γιόκιτς ξεκαθάρισε τη στάση του για την παραμονή του στο Ντένβερ, σε μια υπόθεση που έχει συνδεθεί και με τον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Γιόκιτς έδωσε τη δική του απάντηση γύρω από το μέλλον του στους Ντένβερ Νάγκετς, τοποθετούμενος δημόσια για το ενδεχόμενο να υπογράψει νέα πολυετή συμφωνία με την ομάδα στην οποία έχει γράψει ιστορία στο NBA.
Κατά τη διάρκεια της Media Day των Νάγκετς, ο Σέρβος σέντερ ρωτήθηκε για το συμβόλαιό του και δεν άφησε πολλά περιθώρια παρερμηνείας σχετικά με τις προθέσεις του. Ο Γιόκιτς έδειξε πως, εφόσον το Ντένβερ εξακολουθεί να τον θέλει, προσανατολίζεται στην υπογραφή νέας συμφωνίας από την επόμενη σεζόν.
«Θα υπογράψω την επόμενη σεζόν, αν με θέλουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκολα Γιόκιτς.
Το νέο συμβόλαιο που μπορεί να υπογράψει ο 31χρονος σούπερ σταρ εκτιμάται πως θα φτάνει συνολικά τα 360 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια, κάτι που καταδεικνύει και το μέγεθος της επένδυσης που θα απαιτηθεί από τους Νάγκετς για να τον κρατήσουν για μεγάλο διάστημα στο Ντένβερ.
Η συγκεκριμένη δήλωση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στην Ελλάδα, καθώς το όνομα του Γιόκιτς έχει συνδεθεί το τελευταίο διάστημα με τον Παναθηναϊκό μέσω των δημόσιων τοποθετήσεων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ είχε αναφερθεί στον Σέρβο σταρ και είχε εκφράσει την επιθυμία του να τον δει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο μέλλον. Η νέα δήλωση του Γιόκιτς, πάντως, δείχνει ότι η δική του πρόθεση αυτή τη στιγμή παραμένει συνδεδεμένη με τους Ντένβερ Νάγκετς και την προοπτική νέου συμβολαίου.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»