Αιχμές στον ΣΚΑΪ για το Super Cup: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όχι συγχαρητήρια στους διαιτητές» (vid)
Ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε με τον δικό του τρόπο την αθλητική επικαιρότητα, βάζοντας στο στόχαστρο τόσο τη Bild όσο και τη διαιτησία του τελικού του Super Cup.
Με ιδιαίτερα αιχμηρή διάθεση εμφανίστηκε στους «Αταίριαστους» ο Χρήστος Κούτρας, ο οποίος σχολίασε τις σημαντικότερες αθλητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.
Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής στάθηκε αρχικά στη μεγάλη νίκη της Εθνικής Ελλάδας και στο δημοσίευμα της γερμανικής Bild, το οποίο είχε χαρακτηρίσει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές «νάνοι» της Ευρώπης μετά την ήττα της Γερμανίας.
Η απάντηση του Κούτρα ήρθε με… γερμανικό άρωμα, καθώς επέλεξε μία λέξη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη μετάφραση για να γίνει αντιληπτό το μήνυμα.
Ο ίδιος είπε ένα μεγαλοπρεπές «Essig», δηλαδή «ξίδι», απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας.
Στη συνέχεια, η κουβέντα πέρασε στο μπάσκετ και στον τελικό του Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι. Ο Κούτρας συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για την κατάκτηση του τίτλου, όμως δεν έκανε το ίδιο για τους διαιτητές της αναμέτρησης.
«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, όχι συγχαρητήρια στους διαιτητές. Γίνεται μεγάλη επένδυση στο μπάσκετ. Και από τους ιδιοκτήτες των ομάδων και από τους φιλάθλους. Μην υποτιμούμε το εισιτήριο που πληρώνουν γιατί είναι και ακριβά. Όχι τώρα να έχουμε τέτοια σφυρίγματα, αμαρτία από τον Θεό».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο με Χέιζ-Ντέιβις - Πώς «έφτασε» στη 12άδα με Μακάμπι
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη ενημέρωση για Λιβάι Γκαρσία - Πού αισθάνθηκε ενοχλήσεις
- Γιαννακόπουλος: «Υπάρχει χειροδικία και δεν ανοίγει καν διαδικασία;» - Το σχόλιο για Μπαρτζώκα και η σύγκριση με Βαλένθια
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»