Γιαννακόπουλος μετά τον ΠΑΟΚ: «Ποιος δεν θυμάται το τρίποντο του Στογιάκοβιτς στο ΣΕΦ»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σχολίασε το δραματικό φινάλε του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ και γύρισε τον χρόνο πίσω σε μια ιστορική στιγμή του 1998.

Γιαννακόπουλος: Το αιχμηρό σχόλιο για την υπόθεση Γουόκαπ

Η ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με 84-82 είχε έντονο φινάλε, με το τρίποντο του Τζέντι Όσμαν σε νεκρό χρόνο να κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Super Cup.

Λίγη ώρα αργότερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε live στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του ελληνικού μπάσκετ.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έφερε στη συζήτηση το ιστορικό τρίποντο του Πέτζα Στογιάκοβιτς μέσα στο ΣΕΦ το 1998, μία φάση που έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και είχε σηματοδοτήσει το τέλος της πενταετούς κυριαρχίας του Ολυμπιακού.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

“Ποιος δεν θυμάται Στογιάκοβιτς μέσα στο ΣΕΦ, δεν γουστάρετε να τα ζήσετε ξανά αυτά”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr