Οριστικό: Νέα ώρα για τον τελικό του Super Cup

Αλλαγή στο πρόγραμμα του Stoiximan Super Cup, καθώς ο τελικός της Κυριακής στο Περιστέρι θα διεξαχθεί μία ώρα νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Οριστικό: Νέα ώρα για τον τελικό του Super Cup

Αλλαγή προέκυψε στην ώρα διεξαγωγής του τελικού του Stoiximan Super Cup, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα, το τζάμπολ του αγώνα που θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της σεζόν μεταφέρθηκε για τις 20:00, αντί για τις 21:00 που είχε αρχικά οριστεί, κάτι που υπήρχε σαν σκέψη.

Στον τελικό θα προκριθούν οι νικητές των δύο ημιτελικών που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. Στις 16:45 θα αναμετρηθούν Ολυμπιακός και ΑΕΚ, ενώ στις 21:00 ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Έτσι, η ομάδα που θα επικρατήσει στο Παναθηναϊκός–ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο παρκέ την επόμενη ημέρα για τον τελικό, ο οποίος πλέον θα ξεκινήσει στις 20:00.

Τηλεοπτική κάλυψη θα υπάρχει και για τις τρεις αναμετρήσεις του Stoiximan Super Cup.

Οι δύο ημιτελικοί του Σαββάτου και ο τελικός της Κυριακής θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr