«Επέκταση συμβολαίου στη Ζαλγκίρις μετά το όχι στον Παναθηναϊκό»
Ο γκαρντ που βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό αλλά θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην Λιθουανία
Η Ζάλγκιρις ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, βάζοντας τέλος στη συζήτηση που είχε ανοίξει το φετινό καλοκαίρι γύρω από το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ.
Ο 32χρονος θα παραμείνει στο Κάουνας μέχρι το 2029, με τη λιθουανική ομάδα να επιβεβαιώνει τη νέα συμφωνία στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε ενόψει της έναρξης της EuroLeague.
Ο αθλητικός διευθυντής της Ζάλγκιρις, Γκεντιμίνας Ναβίκα, αποκάλυψε πως οι δύο πλευρές είχαν ήδη προχωρήσει σε αλλαγές στο προηγούμενο συμβόλαιο του παίκτη.
«Κάναμε αλλαγές στο συμβόλαιο και αυτό έχει ήδη γίνει. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μεγάλες αλλαγές, γι’ αυτό και δεν κάναμε κάποια μεγάλη ανακοίνωση. Έγιναν οι συζητήσεις και η συμφωνία έχει επισημοποιηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ο Ναβίκα αποκάλυψε επίσης πως οι συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου είχαν ξεκινήσει πριν από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ουίλιαμς-Γκος.
Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε ο αθλητικός διευθυντής της Ζάλγκιρις, από τη νέα συμφωνία αφαιρέθηκε η δομή των option που υπήρχε στο προηγούμενο συμβόλαιο του Αμερικανού γκαρντ.
Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει ουσιαστικά πως ο Ουίλιαμς-Γκος αποτελεί πλέον μακροχρόνιο κομμάτι του πλάνου της Ζάλγκιρις, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να φτάνει έως το 2029.
Στις 24 Αυγούστου, ο Ντονάτας Ούρμπονας του BasketNews είχε αποκαλύψει πως η Ζάλγκιρις βρισκόταν κοντά σε συμφωνία με τον 32χρονο γκαρντ για την επέκταση της συνεργασίας τους.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ