Παναθηναϊκός: Πέμπτη ή Σάββατο στη δωδεκάδα ο Ρογκαβόπουλος
Θετικά νέα προκύπτουν για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς Μωραΐτης και Ρογκαβόπουλος ανεβάζουν ρυθμούς και πλησιάζουν στην επιστροφή τους στη δράση.
Ευχάριστες εξελίξεις υπάρχουν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά δύο παίκτες που το προηγούμενο διάστημα βρίσκονταν εκτός κανονικού προγράμματος.
Στην εκπομπή «Άγνωστες Υποθέσεις» μεταδόθηκε ότι ο Δημήτρης Μωραΐτης μπήκε από σήμερα στην προπόνηση της ομάδας και πλέον μπορεί να υπολογίζεται ξανά για αγωνιστική δράση.
Η επιστροφή του Έλληνα γκαρντ προσθέτει ακόμη μία λύση στην περιφέρεια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, σε μία περίοδο κατά την οποία οι υποχρεώσεις αρχίζουν να γίνονται συνεχόμενες και το βάθος του ρόστερ αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.
Παράλληλα, θετικά είναι τα νέα και για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο διεθνής φόργουορντ συμμετέχει ήδη σε μέρος της προπόνησης και προχωρά σταδιακά προς την πλήρη επανένταξή του.
Με βάση την ίδια ενημέρωση, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος ακόμη και για την πρεμιέρα της EuroLeague την Πέμπτη. Εφόσον δεν προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Ομπράντοβιτς για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Super Cup το Σάββατο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Οι πόντοι των παικτών μετά το Παναθηναϊκός-Μακάμπι 90-67
- Παναθηναϊκός Euroleague: Ο επόμενος αντίπαλος - Κανάλι, ώρα και έδρα
- ΣΠΟΡ FM TV: Πώς βλέπουμε δωρεάν και χωρίς εγγραφή σε κινητό, υπολογιστή και τηλεόραση
- Κοτζιάς: «Κόπηκε ο Ντάντε. Ξέρουν Τζούτζης και Παππάς αν η μπαταρία είναι γεμάτη ή όχι»