Σλούκας: «Η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι ενθαρρυντική - Το ζητούμενο είναι οι τίτλοι» (vid)
Ο Κώστας Σλούκας σχολίασε τα πρώτα δείγματα του Παναθηναϊκού AKTOR στη φετινή pre-season.
Τι δήλωσε ο Κώστας Σλούκας πριν την έναρξη του τελικού στο Παύλος Γιαννακόπουλος ανάμεσα στον Παναθηναϊκό AKTOR και τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά στο «Onsports Live»:
«Είναι ένα τουρνουά-σταθμός. Ο κύριος Γιαννακόπουλος ήταν τεράστιο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Έφερε πολύ κόσμο στο γήπεδο. Έφερε επιτυχίες. Είναι όμορφο που τον τιμάμε.
Η ομάδα έχει δρόμο ακόμη. Έχει αρκετούς τραυματισμούς. Έχει ποιότητα. Έχει ένα φανταστικό προπονητή. Το θέμα είναι πώς θα δέσει η ομάδα. Η εικόνα είναι ενθαρρυντική. Αυτό που χαρακτηρίζει τα φιλικά, είναι πως η ομάδα είναι σοβαρή και ξέρει τι ζητάει τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.
Η τριετία του Αταμάν ήταν πετυχημένη με μία Ευρωλίγκα. Η ομάδα μπαίνει σε καινούργια μονοπάτια. Έχω συνεργαστεί μαζί με τον Ομπράντοβιτς. Να δούμε πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό μέσα στο γήπεδο. Η έλευση του κόουτς δημιουργεί προσδοκίες, αλλά το ζητούμενο είναι να κατακτηθούν τίτλοι.
Πειθαρχία εντός εκτός γηπέδου, επικοινωνία, ώρες δουλειάς. Εγώ μπορώ να διακρίνω από τον Ομπράντοβιτς και ένα adjust που έχει κάνει στα νέα δεδομένα της καινούργιας γενιάς. Το μπάσκετ έχει γίνει ταχυδυναμικό. Σεβασμός σίγουρα.
Οφείλουμε να προσαρμοστούμε και στα νέα δεδομένα. Δεν μιλάω για τα άτομα που είναι ήδη στην ομάδα. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ, αν όχι το καλύτερο.
Είναι η δεύτερη φορά που έχω κάτσει εκτός τόσο πολύ. Πιστεύω σε κάποιες εβδομάδες θα είμαι πίσω με την ομάδα. Η χρονιά θα είναι απαιτητική. Χρειαζόμαστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.
Ο κόουτς θέλει να παντρέψει την τακτική που είναι μάστερ μαζί με την αθλητικότητα και το size που έχει προσθέσει στην ομάδα. Είναι προϊόν πολλής δουλειάς. Τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά, γιατί η ομάδα δείχνει σοβαρότητα και ένα μοτίβο. Παίζοντας δημιουργούνται συνδέσεις και δένει η χημεία της ομάδας.
Είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πόσο ταλέντο υπάρχει στην ομάδα. Σε κάθε θέση υπάρχουν τουλάχιστον δύο παίκτες υψηλού επιπέδου. Είναι όπλο στη φαρέτρα του κόουτς. Καλούμαστε όλοι για το καλό της ομάδας να βάλουμε κάτω το ”εγώ” από το ”εμείς”.»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»