Επίσημο: Πρεμιέρα (13.00) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για τη Basket League
Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Stoiximan GBL έγινε γνωστό, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Βίκο Ιωαννίνων.
Το πρώτο βήμα του Παναθηναϊκού στη νέα Stoiximan GBL θα γίνει μπροστά στο κοινό του, καθώς οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Βίκο Ιωαννίνων στο ΟΑΚΑ.
Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου στις 13:00 και θα αποτελέσει την έναρξη των εγχώριων υποχρεώσεων του «τριφυλλιού» στο νέο πρωτάθλημα.
Την ίδια ημέρα θα κάνει πρεμιέρα και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο στις 17:30.
Η αυλαία της Stoiximan GBL θα ανοίξει μία ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με πέντε παιχνίδια να περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα.
Η Μύκονος θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ στις 15:00, ενώ μία ώρα αργότερα θα διεξαχθούν τα Κολοσσός Ρόδου – Δόξα Λευκάδας και ΑΕΚ – Μαρούσι.
Στις 17:00 ο Προμηθέας Πατρών θα αντιμετωπίσει το Περιστέρι, ενώ το πρόγραμμα του Σαββάτου θα ολοκληρωθεί στις 17:30 με την αναμέτρηση Καρδίτσα – Άρης.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
Σάββατο 3/10: Μύκονος – ΠΑΟΚ (15:00), Κολοσσός Ρόδου – Δόξα Λευκάδας (16:00), ΑΕΚ – Μαρούσι (16:00), Προμηθέας Πατρών – Περιστέρι (17:00), Καρδίτσα – Άρης (17:30).
Κυριακή 4/10: Παναθηναϊκός – Βίκος Ιωαννίνων (13:00), Ηρακλής – Ολυμπιακός (17:30).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ποσό αγοράς, απολαβές και... τετραετία: Αυτό είναι το σπουδαίο deal του Παναθηναϊκού για Σαλάχ Εντίν
- Παναθηναϊκός: Ο αριθμός φανέλας του Σαλάχ-Εντίν (pic)
- Παναθηναϊκός: ΜΠΑΛΑΡΑ, ΚΟΡΥΦΗ και ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ψηλού!
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)
- Κροατικό μέσο για Γιάγκουσιτς: «Έκανε τη χειρότερη μεταγραφή για τον εαυτό του;» (pic)