Ανδρουλάκης: «Όποτε πάει καλά ο Παναθηναϊκός, πάει και το ΠΑΣΟΚ, θέλω την Ευρωλίγκα»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν έκρυψε για ακόμη μία φορά την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, κάνοντας αθλητική αναφορά στη Θεσσαλονίκη πριν από τη ΔΕΘ.
Αθλητική νότα είχε η συνάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη με δημοσιογράφους στη Θεσσαλονίκη, λίγες ώρες πριν από τις επίσημες τοποθετήσεις του στο πλαίσιο της 90ής ΔΕΘ.
Σύμφωνα με το iefimerida.gr, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε κάποια στιγμή για τον Παναθηναϊκό και ειδικότερα για το αν πιστεύει πως οι «πράσινοι» μπορούν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.
Ο ίδιος δεν περιορίστηκε μόνο στο ποδόσφαιρο. Έστρεψε αμέσως τη συζήτηση και στο μπάσκετ, δείχνοντας ότι περιμένει μεγάλες διακρίσεις συνολικά από το Τριφύλλι.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε ότι θέλει τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τη EuroLeague, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε με χιουμοριστική διάθεση πως, ως φίλαθλος της ομάδας, τα θέλει… όλα.
Μάλιστα, η κουβέντα πήγε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς συνέδεσε χαριτολογώντας την πορεία του Παναθηναϊκού με εκείνη του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας πως όταν η ομάδα πηγαίνει καλά, αντίστοιχα πηγαίνει καλά και το κόμμα του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σκέψεις για άμεση μεταγραφή στον Παναθηναϊκό - Όλα τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Πήρε θέση για Σαλάχ Εντίν - Πότε οι οριστικές εξελίξεις
- «Βόμβα» Αλαφούζου στα media – Τι θέλει από τη Nova και πόσο κοστίζει
- «Εξετάζει τον Ντάνστον ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Τα είδαμε με την ΑΕΚ: Τα 4 πρώτα πράγματα που αλλάζει ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό