Γιαμπουσέλε: «Κάναμε αρκετά πράγματα - Το σώμα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση»
Ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε παραχώρησε δηλώσεις μετά την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό Aktor.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την πρώτη προπόνηση: «Κάναμε αρκετά πράγματα, δουλέψαμε ήδη κάποια συστήματα, κάναμε και μερικά σουτ. Η πρώτη προπόνηση είναι κυρίως για να γνωριστούμε μεταξύ μας, να τρέξουμε λίγο και… ξέρεις να είμαστε έτοιμοι για την υπόλοιπη εβδομάδα».
Για την ατομική του προετοιμασία το καλοκαίρι: «Το σώμα μου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Προπονούμαι όλο το καλοκαίρι. Φυσική κατάσταση, τρέξιμο, σουτ, ξέρεις, βάζοντας λίγη επιπλέον δουλειά σε κάθε κίνηση ώστε να είμαι έτοιμος.
Οταν έρθω εδώ την πρώτη μέρα, την πρώτη εβδομάδα, να είμαι έτοιμος για τη σεζόν. Τώρα που επέστρεψα στην Ευρώπη, ξέρω ότι θα έχουμε πολλά παιχνίδια. Θα είναι έντονα με τις “διαβολοβδομάδες” στην Euroleague. Οπότε, ξέρεις, προσπαθώ να προετοιμαστώ για τη νέα σεζόν που έρχεται».
Για τη ζωή στην Αθήνα: «Πολύ καλά. Είναι πανέμορφα εδώ. Πραγματικά έχει ήλιο και ζέστη. Μένω κοντά στην παραλία, οπότε ξέρεις, μπορώ να περπατάω λίγο εκεί, να γνωρίσω την περιοχή και είναι υπέροχα. Ανυπομονώ για αυτή τη σεζόν»
Δείτε παρακάτω :
Take a look at what Guerschon Yabusele has to say about the beginning of our preseason training, the summer work he has been putting in and the demanding season ahead ☘️#WeTheGreens #paobcaktor #Club1908 pic.twitter.com/SRxFgUiUOV
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) August 24, 2026
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»