Έκπληξη: Αυτό το κανάλι θα δείξει το «Παύλος Γιαννακόπουλος» φέτος
Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» περνά στη νέα πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου και θα μεταδοθεί μέσω της ελεύθερης τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.
Νέα τηλεοπτική στέγη αποκτά το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τα δικαιώματα της διοργάνωσης να καταλήγουν στη νέα πλατφόρμα του Γιάννη Αλαφούζου.
Σύμφωνα με την εκπομπή Magic Euroleague, το τελευταίο διάστημα υπάρχει εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο και στη συγκεκριμένη συμφωνία.
Όπως μεταφέρθηκε στην εκπομπή, η απόκτηση των δικαιωμάτων του τουρνουά προχώρησε χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση, με τη διοργάνωση να εντάσσεται στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα.
Το σημαντικό για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι πως το «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα προβληθεί από την ελεύθερη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ