Ντάιμα: «Δηλώνω περήφανος Παναθηναϊκός - Είδωλό μου ο κ. Γιαννακόπουλος»
Ο Ντάιμα μίλησε ανοιχτά για την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας παράλληλα γιατί ξεχωρίζει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο γνωστός τράπερ Ντάιμα, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον Πέτρο Κωστόπουλο στην εκπομπή της N1.
Ο γιος του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου δεν έκρυψε τα «πράσινα» αισθήματά του, δηλώνοντας περήφανος φίλος του Παναθηναϊκού και αναφερόμενος κυρίως στο μπασκετικό τμήμα.
Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως ένας από τους βασικούς λόγους που παρακολουθεί μπάσκετ είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τον οποίο εξέφρασε τον θαυμασμό του με ιδιαίτερα θερμά λόγια.
Ο Ντάιμα στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεται ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, χαρακτηρίζοντάς τον ως προσωπικό του είδωλο.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Δηλώνω περήφανος Παναθηναϊκός. Μπάσκετ πιο πολύ, αλλά δεν ασχολούμαι. Και μπάσκετ βλέπω για τον κ. Γιαννακόπουλο. Είναι το είδωλό μου. Αν ήθελα είμαι κάποιος θα ήθελα να είμαι ο κ. Γιαννακόπουλος, ο DPG. Τα λέει ευθεία. Μπάλα δεν βλέπω. Εγώ Παναθηναϊκός δηλώνω, ο πατέρας μου είναι ο πατέρας μου.
Με έχει πάει και στο γήπεδο, στην 4».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)