Γιαννακόπουλος για Διαμαντίδη: Ο ρόλος στον Παναθηναϊκό και η σχέση τους
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πού θα ενταχθεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης στη νέα δομή του Παναθηναϊκού, μιλώντας παράλληλα για τη σχέση τους.
Νέα δεδομένα για την επιστροφή του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε στους EuroInsiders.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ διευκρίνισε ότι ο εμβληματικός πρώην αρχηγός δεν θα έχει εμπλοκή στο επιχειρηματικό σκέλος του συλλόγου, αλλά θα βρίσκεται κοντά στο αγωνιστικό τμήμα.
Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι οι λεπτομέρειες γύρω από τις αρμοδιότητές του θα καθοριστούν μέσα από το αγωνιστικό επιτελείο, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει ακόμη αν ο Διαμαντίδης θα βρίσκεται στον πάγκο.
Για τον ρόλο του Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε:
«Ο ρόλος του Διαμαντίδη στην ομάδα αποτελεί απόφαση του προπονητή. Δεν θα βρίσκεται στο επιχειρηματικό κομμάτι. Θα αποτελεί μέρος ολόκληρης της οικογένειας που βρίσκεται στο παρκέ.
Δεν γνωρίζω εάν θα κάθεται στον πάγκο. Δεν νομίζω ότι θα βρίσκεται εκεί, αλλά θα αποτελεί μέρος αυτού του αγωνιστικού συνόλου».
Η συζήτηση πέρασε στη συνέχεια και στην προσωπική σχέση των δύο ανδρών, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποκαλύπτει ότι διατηρούν επαφή και εκτός μπάσκετ.
Με πιο χαλαρή διάθεση, μίλησε για τις συναντήσεις τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κλείνοντας μάλιστα την τοποθέτησή του με χιούμορ:
«Η σχέση μου με τον Δημήτρη; Βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συνήθως συμβαίνει να βρισκόμαστε στο ίδιο θέρετρο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Πάντοτε θα φάμε μαζί ένα βραδινό ή ένα μεσημεριανό και μπορεί να παίξουμε μερικές ρακέτες. Φυσικά, φοβάται πάντοτε να έρθει να παίξει μπάσκετ μαζί μου, επειδή γνωρίζει ότι θα χάσει (σ.σ. γέλια)».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βοτανικός: «Έκλεισε το deal για την ονομασία του νέου γηπέδου»
- Παναθηναϊκός: Η Ισπανίδα καλλονή που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Telekom Center Athens (pics)
- Γουόκερ: «Μου αρέσει ο Ναν, ίσως κάποτε στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Η επίσημη φωτογράφιση του Ναν - Γιατί φωτογραφήθηκε χωριστά
- Οριστική εξέλιξη: Η κατάσταση Φαλ και Ρογκαβόπουλου ενόψει Φενέρμπαχτσε