Μπουρούσης: «Είδα σκυθρωπό και χωρίς ενέργεια τον Αταμάν» (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε τη στάση του Εργκίν Αταμάν στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αναντολού Εφές.
Αναλυτικά στο Athletiko:
«Έχω πει από τα Χριστούγεννα, ότι η Βαλένθια δεν θα είναι στο Final 4, με την έννοια ότι στο crunch time δεν θα περάσει.
Αν δεν κερδίσει και τη Μονακό ο Παναθηναϊκός… Είδα τον Αταμάν σκυθρωπό λίγο. Πέρασε η Μεγάλη Παρασκευή. Τον είδα κάπως χωρίς ενέργεια. Δεν ξέρω… σα να λέει, τι κάνω εδώ;
Αν μείνουμε στο τι έγινε στην κανονική διάρκεια, θα χάσουμε την ουσία της Τρίτης. Το ντουλάπι πρέπει να κλείσει και να ανοίξει το επόμενο.
Κάποτε στα play-off, σταματούσαν οι ομάδες. Και αγωνιστικές να είχαμε, σταματούσαμε στην Ελλάδα, ενώ στην Ισπανία, στη Γαλλία, συνεχίζεις. Ο Παναθηναϊκός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στα Play In.
Να πω πως ο Αταμάν είχε κάνει παράπονα που μεταφέρθηκαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού από τη μία πλευρά στην άλλην.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, Final Four: Ο αντίπαλος στον ημιτελικό αν περάσει Μονακό και Βαλένθια
- Μονακό: Με τρεις απουσίες κόντρα στον Παναθηναϊκό, οι διαθέσιμοι παίκτες
- Οι μέρες και οι ώρες για Game 1 και 2: Πότε παίζει ο Παναθηναϊκός με Βαλένθια ή Ολυμπιακό
- Επίσημο: Απρόοπτο με Ζαρουρί, η αποστολή του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό
- Τεράστια παγίδα: Η «μισή» Μονακό και ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό