Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Ρογκαβόπουλο
Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπήκε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τη Μονακό, όμως ο Τζέριαν Γκραντ έμεινε εκτός προπόνησης λόγω του προβλήματος στο αριστερό του χέρι, ενώ νέο θέμα προέκυψε και με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο λίγο πριν από το κρίσιμο ευρωπαϊκό ραντεβού.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR αφήνει πίσω του το σερί νικών απέναντι σε Ζάλγκιρις, Ερυθρό Αστέρα και Dubai BC και στρέφει όλο το βάρος του στην αναμέτρηση με τη Μονακό για την 34η αγωνιστική της EuroLeague. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 27 Μαρτίου στις 21:15 και έχει ξεχωριστή σημασία για τη μάχη της κατάταξης.
Το βασικό θέμα για τον Εργκίν Αταμάν παραμένει η κατάσταση του Τζέριαν Γκραντ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν συμμετείχε στην προπόνηση, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από το πρόβλημα που αποκόμισε στο χέρι στο ματς με τη Dubai BC, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ρωγμώδες κάταγμα στο 4ο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού και ειδικό νάρθηκα για τη διαχείριση της κατάστασης.
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος της προπόνησης προέκυψε απρόοπτο και με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο Έλληνας φόργουορντ αποχώρησε με ενοχλήσεις και πλέον αναμένονται τα νεότερα για το μέγεθος του προβλήματος και το αν θα μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού επιτελείου.
Από εκεί και πέρα, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ συνέχισε ατομικό πρόγραμμα λόγω φλεγμονής στον άκρο πόδα του δεξιού του ποδιού, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά στην ομαδική δουλειά. Έτσι, το βλέμμα στρέφεται πλέον στις επόμενες ώρες και στις αποφάσεις που θα παρθούν για δύο κομβικές περιπτώσεις ενόψει Μονακό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τραυματισμός για Γκραντ στον Παναθηναϊκό: Ανησυχία για το διάστημα απουσίας
- «Αυτός αποφασίζει για ΟΑΚΑ-Ολυμπιακό - Ο ρόλος Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου»
- Ραπτόπουλος: «Τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Το ταλέντο που βάζει... πλώρη για την πρώτη ομάδα!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο ελεύθερος φορ που μπαίνει δυνατά στο κάδρο