Ομπράντοβιτς: «Τεράστια η πίεση στην έδρα του Παναθηναϊκού»
Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Σάσα Ομπράντοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Παρασκευής ανάμεσα στην ομάδα του και τον Παναθηναϊκό, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα του «T-Center».
Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Παρασκευή για την 32η αγωνιστική της Euroleague σ’ ένα ματς που είναι τελικός για τους πράσινους, οι οποίοι στοχεύουν μονάχα στη νίκη.
Μάλιστα ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Σάσα Ομπράντοβιτς σε δηλώσεις του μίλησε τόσο για την αναμέτρηση όσο και για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο «Telekom Center».
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Αυτή η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στον Παναθηναϊκό, που κάποιοι τη θεωρούν αρνητική, δεν είναι απαραίτητα κακή. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να δώσει έξτρα κίνητρο στους γηπεδούχους, είναι πρωταθλητές, ξέρουν πώς να παίζουν μεγάλα παιχνίδια, ακόμη και σε δύσκολες ή εκνευριστικές συνθήκες.
Το γήπεδό τους είναι το πιο δύσκολο για να παίξεις μετά το δικό μας·-υπάρχει πάντα πίεση, τόσο για τους παίκτες όσο και για τους διαιτητές να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Πρέπει να ελέγξουμε όλα αυτά, για να μπούμε σε θέση να παίξουμε το παιχνίδι μας».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπάντιο»
- Fanatik: Πληρώνει buy out και ανακοινώνει Όσμαν η Εφές
- Παναθηναϊκός: Οριστικό deal για Ραστόντερ - Τα ποσά της συμφωνίας
- Παναθηναϊκός: Γκαρντ σε Ευρώπη και ΝΒΑ - Ο οδικός χάρτης των επόμενων μεταγραφών
- Παναθηναϊκός: Το όνομα από τη Φλαμένγκο και η απόφαση για τα χαφ