Οργή στον Παναθηναϊκό: Κατέβηκε από το ΟΑΚΑ το λάβαρο του Μποντιρόγκα!
Ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε κίνηση διαμαρτυρίας στο Telekom Center, κατεβάζοντας το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα.
Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε έντονα παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ντέρμπι της 30ής αγωνιστικής της EuroLeague απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με το κλίμα να παραμένει «βαρύ» μετά το παιχνίδι.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδειξε τη δυσαρέσκειά του μέσω των social media, κάνοντας λόγο για «ντροπή», ενώ ακολούθησε και μια κίνηση με έντονο συμβολισμό από τον σύλλογο.
Οι «πράσινοι» αποφάσισαν από το ημίχρονο της αναμέτρησης στο Φάληρο να κατεβάσουν το λάβαρο του Ντέγιαν Μποντιρόγκα. Το συγκεκριμένο λάβαρο βρίσκεται στο Telekom Center και συνδέεται με την κατάκτηση του δεύτερου ευρωπαϊκού τίτλου της ομάδας, στη Θεσσαλονίκη, το 2000.
Η κίνηση παρουσιάζεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με τον Παναθηναϊκό να στέλνει μήνυμα για τη στάση του σε όσα θεωρεί ότι συνέβησαν στο ντέρμπι.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»