«Νίκη» Παναθηναϊκού, τέλος και επίσημα ο Λεπενιώτης - Ο νέος ΓΓ του ΕΣΑΚΕ
Αλλαγή στη θέση του Γενικού Γραμματέα του ΕΣΑΚΕ προέκυψε μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με τον Χάρη Παπαγεωργίου να αναλαμβάνει το πόστο.
Ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης στη λίγκα ψηφίστηκε με ομοφωνία για να καλύψει τη θέση που κατείχε ο Νίκος Λεπενιώτης, ο οποίος είχε απομακρυνθεί έπειτα από απόφαση του ΑΣΕΑΔ και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δικαιώνεται για τις ενέργειές της.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Η θητεία του Παπαγεωργίου θα έχει μεταβατικό χαρακτήρα και θα διαρκέσει για περίπου ενάμιση μήνα, καθώς στο νέο καταστατικό της διοργανώτριας αρχής δεν προβλέπεται η ύπαρξη Γενικού Γραμματέα.
Το θέμα της αντικατάστασης τέθηκε στη σημερινή διαδικασία του Συμβουλίου και η πρόταση εγκρίθηκε από όλες τις ομάδες της Stoiximan Basket League.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Κροατία για τον Μπρόζοβιτς και το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Φαν Ντρόγκελεν
- «Η στάση του Παναθηναϊκού για Καμπάτσο - Η επιθυμία του παίκτη»
- Παναθηναϊκός: «Φρένο» στις μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Με έκπληξη... Φαν Ντρόγκελεν η εκτίμηση της ενδεκάδα με Πάκσι