Σάρωσε σε τηλεθέαση ο... κουπάτος Παναθηναϊκός!

Το ντέρμπι Ολυμπιακού–Παναθηναϊκού έφερε πρωτιά στην τηλεθέαση, με υψηλά ποσοστά συνολικά και εντυπωσιακή επίδοση στους άνδρες 18-34.

Σπουδαίος Σλούκας, ποιους φώναξε στην απονομή (vids-pics)

Ο τελικός του Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αποδείχθηκε ισχυρός «μαγνήτης» για το τηλεοπτικό κοινό και έφερε ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση για τα δεδομένα της ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε η ΕΡΤ, η μετάδοση του αγώνα από το αθλητικό της κανάλι πήρε την πρώτη θέση, καταγράφοντας 17,9% στο σύνολο, με μέσο όρο 685 χιλιάδες τηλεθεατές.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η επίδοση στο ανδρικό κοινό 18-34, όπου το ποσοστό έφτασε το 36,5%, δείχνοντας ότι το ενδιαφέρον για το ντέρμπι των «αιωνίων» ήταν αυξημένο και στις νεότερες ηλικίες.

Παράλληλα, η ΕΡΤ σημείωσε ότι 1.353.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν την αναμέτρηση έστω για ένα λεπτό, στοιχείο που αποτυπώνει το εύρος της απήχησης του τελικού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr