Επίσημο: Η 12άδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακό, ποιοι έμειναν εκτός
Δείτε τη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Εργκίν Αταμάν κατέληξε στις τελικές του επιλογές για τον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό στο Allwyn Final Eight της Κρήτης και άφησε εκτός δύο ξένους. Οι παίκτες που δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού είναι οι Τι Τζέι Σορτς και Κένεθ Φαρίντ.
Με δεδομένο ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει έξι ξένους από τους οκτώ που έχουν δηλωθεί, ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί με τους εξής: Τζέντι Οσμάν, Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Ρισόν Χόλμς, Τζέριαν Γκραντ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.
Έτσι διαμορφώνεται και η 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: Πάνος Καλαϊτζάκης, Τζέντι Οσμάν, Ρισόν Χόλμς, Κώστας Σλούκας, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Βασίλης Τολιόπουλος, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου.
Σε επίπεδο επιλογών, το σταφ των «πρασίνων» ακολουθεί την ίδια κατεύθυνση με το ματς του προημιτελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Τζέντι Οσμάν, που είχε δώσει τη θέση του στον Τι Τζέι Σορτς στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, επιστρέφει στη σύνθεση του «τριφυλλιού».
Παράλληλα, ο Ρισόν Χόλμς κρατά σταθερά τη θέση του και παραμένει ο μόνος «καθαρόαιμος» σέντερ του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σάντσες: Η στάση Παναθηναϊκού και παίκτη για παραμονή και το «καλό deal»
- Οτούρου: Η ρήτρα, το ποσό και η νέα σύνδεση με τον Παναθηναϊκό
- Μεγαλύτερο deal: Περισσότερα χρήματα ο Παναθηναϊκός από την ίδια εταιρεία!
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Τι ζητά ο Μπενίτεθ για το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό