Φουρνιέ: «Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στο ποιος το θέλει περισσότερο»
Ο Εβάν Φουρνιέ μίλησε για τον αυριανό τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και στάθηκε στο γεγονός ότι αυτά τα παιχνίδια τα κερδίζει εκείνος που θέλει περισσότερο το αποτέλεσμα και τη διάκριση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαστε ενθουσιασμένοι, θα παίξουμε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα. Πάντα όταν αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό είναι κάτι συναρπαστικό, θα γίνει σκληρή μάχη και ο κόσμος ανυπομονεί γι’ αυτό. Θέλουμε να κλείσουμε την εβδομάδα με μια καλή νίκη. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε εύκολα και τα δύο του παιχνίδια εδώ. Η σεζόν έχει σκαμπανεβάσματα και οι καλές ομάδες είναι αυτές που μπορούν να διαχειρίζονται τις δύσκολες περιόδους τους. Είναι μια καλή ομάδα, έχουν πάρει το τρόπαιο πέρσι, έχουν εμπειρία και θέλει πάντα προσοχή.
Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιστορία. Το ότι έχουμε ένα σερί πέντε νικών δεν σημαίνει κάτι, μπορεί να είναι έξτρα κίνητρο για τον αντίπαλο να βάλει τέλος σε αυτό το σερί. Θα γίνει μάχη και δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο αντίπαλος να είναι πιο επιθετικός από μας. Πρέπει να παίξουμε δυναμικά, σκληρά, αυτά τα παιχνίδια, οι τελικοί, κερδίζονται από το ποιος παίζει πιο δυνατά και ποιος το θέλει πιο πολύ. Θα πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί αύριο.
Για μας το πρόβλημα τραυματισμού του Μιλουτίνοφ δεν είναι έξτρα κίνητρο, αλλά η διάθεσή του να αγωνιστεί δείχνει ότι έχει καρδιά. Δεν ξέρουμε αν θα παίξει, αλλά και μόνο ότι το θέλει δείχνει ποιος είναι ως παίκτης. Για μένα δεν είναι έκπληξη».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα