Νεαρή φίλη του Παναθηναϊκού AKTOR ζήτησε και πήρε τη φανέλα του Όσμαν
Μια νεαρή φίλη του Παναθηναϊκού AKTOR σήκωσε πλακάτ για τη φανέλα του Τσέντι Όσμαν και στο τέλος του αγώνα την πήρε στα χέρια της.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ με 101-77 στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Allwyn Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Πέρα από την αγωνιστική εξέλιξη, υπήρξε και μια ξεχωριστή εικόνα στις εξέδρες, λίγο πριν το φινάλε. Μια μικρή φίλη των «πρασίνων» ύψωσε αφίσα, ζητώντας τη φανέλα του Τσέντι Όσμαν.
Ο Τούρκος φόργουορντ είδε το μήνυμα, την χειροκρότησε εκείνη τη στιγμή και κράτησε την κίνηση στο μυαλό του. Μετά τη λήξη, πλησίασε το σημείο που βρισκόταν η νεαρή φίλαθλος και της έδωσε την εμφάνισή του, χαρίζοντας μια σκηνή που ξεχώρισε στο κλειστό.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η 12αδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ, ποιοι έμειναν εκτός
- Σολούκος: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το προφίλ του νέου προπονητή αν κλείσει το κεφάλαιο Μπενίτεθ (vid)
- «Δεν θα σκεφτεί την αποζημίωση Μπενίτεθ ο Παναθηναϊκός - Τι συμβαίνει με Βόκολο»
- Βόμβα από Αγγλία: «Στην πόρτα της εξόδου από τον Παναθηναϊκό ο Μπενίτεθ – Έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του»