Κουτλουάι σε Λεσόρ: «Δεν έχει παίξει 1,5 χρόνο και προσπαθεί να ευχαριστήσει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού»
Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι διαφώνησε πλήρως με τη στάση του Ματίας Λεσόρ απέναντι στον Γουέιντ Μπόλντγουϊν πιστεύοντας πως κάνει τα πάντα για να γίνει όσο πιο αρεστός γίνεται στον κόσμο της ομάδας.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Φενέρ ο Ματίας Λεσόρ είχε ένα θερμό επεισόδιο με τον Γουέιντ Μπόλντγουιν, ο οποίος μετά το νικητήριο καλάθι που έβαλε, προκάλεσε τον κόσμο των πράσινων με ενέργειες που θα μπορούσε να είχε αποφύγει.
Παρ’ όλα αυτά ο Ιμπραήμ Κουτλουάι μέσω του καναλιού Socrates στο YouTube αναφέρθηκε τόσο στην αντίδραση του Γάλλου σέντερ αλλά και στις δηλώσεις του Τσέντι Όσμαν, ο οποίος ουσιαστικά στάθηκε στη συμπεριφορά του Αμερικανού guard της Φενέρ.
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Αυτή η δήλωση του Τσεντί… Πού είναι η ασέβεια; Δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει κάτι προσβλητικό προς τον αντίπαλο; Ειπώθηκε κάποια κακή λέξη; Τι πιο φυσιολογικό από το να κάνεις μια τέτοια κίνηση ή στάση; Το έκανε μπροστά στο λογότυπο; Και πού έπρεπε να το κάνει;
Δεν χρειάζονται αυτές οι “νταήδικες” κινήσεις, αυτό το λέω για τον Ματίας Λεσόρ. Η πραγματικά προκλητική ενέργεια ήταν του Λεσόρ, που θα μπορούσε να οδηγήσει την κατάσταση σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο. Αυτός που έπρεπε να τιμωρηθεί είναι ο Λεσόρ. Εδώ και 1,5 χρόνο δεν αγωνίζεται και κάνει κινήσεις για να κερδίσει την εύνοια της εξέδρας…».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Η απόφαση Γιαννακόπουλου για Αταμάν - Πότε παίζει ο Λεσόρ»
- Παναθηναϊκός: «Έλιωσε ο πάγος μεταξύ Αλαφούζου και Μπενίτεθ»
- Παναθηναϊκός: Οι απολαβές και το νέο συμβόλαιο του Ζαρουρί
- Παναθηναϊκός: «Εγγύηση» για League Phase και έσοδα νωρίς η 3η θέση!
- Παναθηναϊκός: Η νέα... εσωτερική μεταγραφή του Μπενίτεθ