Μπουρούσης: «Δύο μεταγραφές χρειάζεται ο Παναθηναϊκός - Υπάρχει ακόμη κατήφεια στα αποδυτήρια» (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός χρειάζεται να ψάξει για δύο παίκτες μέσα στο μήνα για να ενισχύσει το ρόστερ του.
Αναλυτικά στο Athletiko:
«Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού είναι πισωγύρισμα. Δεν άλλαξε κάτι απολύτως. Συνεχίζει η εικόνα, πάλι κατήφεια υπάρχει στα αποδυτήρια.
Δεν ξέρω αν ψάχνει μόνο έναν παίκτη. Μπορεί να χρειαστεί και δύο παίκτες ο Παναθηναϊκός. Όπως έπραξε ο Ολυμπιακός που έφερε τρεις παίκτες και ο ένας είναι πρωτοκλασάτος, ο Ταϊρίκ Τζόουνς.
Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ψάξει άμεσα για δύο παίκτες, γιατί ο Γκριγκόνις δεν μπορεί να παίξει. Στη θέση του Γιούρτσεβεν θα έπαιρνα άλλον ψηλό.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν παίκτες στην αγορά. Δε νομίζω ότι υπάρχει οικονομικό θέμα στον Παναθηναϊκό. Θα έπαιρνα ένα 3-4άρι και ένα 5άρι.
Ο Σλούκας ήταν άρρωστος, αφήστε την ηλικία. Έκανε υπέρβαση, θα μπορούσε να μην ταξιδέψει στο Βελιγράδι.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Γείωσε» τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (vid)
- Σπάθας: «Μπορούσε να μετρήσει το γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1, τι αναφέρει ο κανονισμός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Τα λάθη του διαιτητή στην Τούμπα, διαφωνία Κόλκα-Μανωλιουδάκη (vid)