Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε»
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη Ρεάλ και ο Γιαννακόπουλος έστειλε σήμα στήριξης στον Αταμάν με μία φράση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε νέο Instagram Story, σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το story λειτούργησε ως καθαρό μήνυμα ενότητας, σε μια περίοδο που η ομάδα μπαίνει σε κρίσιμη ευθεία στη Euroleague.
Η επικράτηση ήρθε με 82-81 και “σφραγίστηκε” από το καθοριστικό καλάθι του Τζέριαν Γκραντ στο φινάλε, σε ένα ματς που έφερε έντονα συναισθήματα και μεγάλη εκτόνωση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να υπογραμμίσει δημόσια το δέσιμό του με τον προπονητή.
Στο story που ανέβασε την Τετάρτη (04/02) έγραψε χαρακτηριστικά, για τη σχέση του με τον Τούρκο τεχνικό: «Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε».
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βόμβα! Στον ΠΑΟΚ ο Οσμάν - Τα χρήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός
- Αποχωρεί ο Οσμάν από τον Παναθηναϊκό - Το μήνυμα του Γιαννακόπουλου (pic)
- Παναθηναϊκός: Η υπόθεση Φαν Ντρόγκελεν και η εναλλακτική που εξετάζεται
- Παναθηναϊκός: Εκεί θα γίνει η μεγάλη υπέρβαση μετά το «ναυάγιο» με Γένσεν
- Μπακασέτας: Ελληνική ομάδα πρώτο φαβορί - Τι λένε οι μπουκ