Γιαννακόπουλος για Αταμάν: «Αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε»
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη Ρεάλ και ο Γιαννακόπουλος έστειλε σήμα στήριξης στον Αταμάν με μία φράση.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέβασε νέο Instagram Story, σχολιάζοντας τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν, λίγες ώρες μετά τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Το story λειτούργησε ως καθαρό μήνυμα ενότητας, σε μια περίοδο που η ομάδα μπαίνει σε κρίσιμη ευθεία στη Euroleague.
Η επικράτηση ήρθε με 82-81 και “σφραγίστηκε” από το καθοριστικό καλάθι του Τζέριαν Γκραντ στο φινάλε, σε ένα ματς που έφερε έντονα συναισθήματα και μεγάλη εκτόνωση. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλησε να υπογραμμίσει δημόσια το δέσιμό του με τον προπονητή.
Στο story που ανέβασε την Τετάρτη (04/02) έγραψε χαρακτηριστικά, για τη σχέση του με τον Τούρκο τεχνικό: «Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε».
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ «κλείδωσε» τον Γιάγκουσιτς – το πλάνο που άλλαξε τα δεδομένα
- Η ομάδα-φαβορί για Χέιζ-Ντέιβις αν επιστρέψει στην Ευρώπη
- Πήρε θέση η Χάιντουκ για Λιβάγια και Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: «Έτσι έκλεισε ο Γιάγκουσιτς στον Παναθηναϊκό-Τι έπεισε τον παίκτη»
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το παλεύουν για Αργεντινό στόπερ»