Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν: Οριστική απόφαση για Ναν
Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε για τη Γαλλία ενόψει Βιλερμπάν, με τον Κέντρικ Ναν να μένει εκτός και τρεις σημαντικές παρουσίες να μπαίνουν κανονικά στο πλάνο.
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης (29/1) με προορισμό τη Λυών για την αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν, την Παρασκευή 30/1 (21:45), με την τελική εικόνα της αποστολής να ξεκαθαρίζει τα δεδομένα για τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Κέντρικ Ναν έμεινε οριστικά εκτός αποστολής. Ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η επιλογή ήταν να προφυλαχθεί, με αποτέλεσμα να μη μπει στο αεροπλάνο για Γαλλία και να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι στη Λυών.
Αντίθετα, τα νέα ήταν θετικά για τον Ρισόν Χολμς. Παρότι ταλαιπωρήθηκε από στομαχικές διαταραχές τις τελευταίες ώρες, η κατάσταση βελτιώθηκε και τελικά ακολούθησε κανονικά την «πράσινη» αποστολή, βάζοντας τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.
Στην αποστολή βρίσκεται επίσης ο Ομέρ Γιουρτσέβεν, ο οποίος άφησε πίσω την ίωση της προηγούμενης εβδομάδας και είναι διαθέσιμος. Μαζί του ταξίδεψαν και οι Τζέντι Οσμάν και Ντίνος Μήτογλου, δίνοντας επιπλέον επιλογές στο rotation. Οι ενοχλήσεις του Οσμάν στη γάμπα υποχώρησαν, ενώ ο Μήτογλου ξεπέρασε τη θλάση που τον είχε κρατήσει εκτός για πάνω από 20 ημέρες και πλέον επιστρέφει στη δράση.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λυών αποτελείται από 13 αθλητές, με τρεις παίκτες να μένουν στην Αθήνα: Κέντρικ Ναν, Μάριους Γκριγκόνις και Ματίας Λεσόρ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη