Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού κόντρα στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Από τη στιγμή που μπήκε από την παρουσίασή του στο Telekom Center Athens με γροθιές ο Εργκίν Αταμάν, ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο το τι θα συμβεί στη διάρκεια της βραδιάς.

Ο Τούρκος τεχνικός με μαεστρικό κοουτσάρισμα επιβλήθηκε κατά κράτος, του Δημήτρη Ιτούδη, «εξαφάνισε» τον Βασίλιε Μίσιτς που τον γνωρίζει απέξω και ανακατωτά και οδήγησε το «Τριφύλλι» σε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ 2/2 στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός Aktor παρουσίασε πλουραλισμό στο σκοράρισμα (σ.σ μόνο ο Τολιόπουλος δεν σκόραρε) και επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Δεδομένου ότι οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει το καλύτερό τους ξεκίνημα στην 3ετία της «εκτόξευσης» και έχουν παίξει τα περισσότερα παιχνίδια μακριά από το Μαρούσι, ο στόχος της 4άδας μοιάζει, πλέον, πολύ κοντινός.

Τι Τζέι Σορτς (5/10): Σε μέτριο βράδυ εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Αμερικανός γκαρντ παραμένοντας μακριά από τα κανονικά του στάνταρντ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (7/10): Η παρουσία του Καλαϊτζάκη ήταν άκρως θετική στην αποψινή αναμέτρηση. Έπαιξε τη γνωστή του άμυνα, ενώ έδωσε ώθηση και στην επίθεση με ένα τρίποντο στο ξεκίνημα του β ημιχρόνου.

Τσεντί Οσμάν (9/10): Ο Οσμάν ήταν «πολυβόλο» στην επίθεση με 19 πόντους και έκοψε τα πόδια των Ισραηλινών στο καυτό Telekom Center Athens.

Κώστας Σλούκας (8/10): Ο «αρχηγός» ανέβασε ταχύτητα, όταν έπρεπε και έβαλε την ομάδα σε θέση ισχύος. Αποθεώθηκε δικαιολογημένα από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Νίκος Ρογκαβόπουλος (-): Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Τζέριαν Γκραντ (8.5/10): «Γεμάτη» εμφάνιση από τον Τζέριαν Γκραντ με 9 πόντους, 6 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα.

Κέντρικ Ναν (9/10): Αθόρυβα ο «MVP» ολοκλήρωσε μια εμφάνιση 19 πόντων στο T-Center. Είχε τον πιο υψηλό βαθμό ωφελιμότητας (+19), περιόρισε τα λάθη του (1).

Βασίλης Τολιόπουλος (-): Δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Κένεθ Φαρίντ (8/10): Ο Φαρίντ ήταν απόλυτα κυρίαρχος στον «αέρα» με 11 ριμπάουντ (2 επιθετικά). Πρόσθεσε και 8 πόντους στην επίθεση του Τριφυλλιού.

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (4/10): Υπερβολικά άστοχος παρουσιάστηκε ο Ισπανός φόργουορντ με 1/7 τρίποντα. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή του σε 14.5 λεπτά συμμετοχής.

Ντίνος Μήτογλου (3/10): Εκτός κλίματος και ο Μήτογλου που αγωνίστηκε μόλις 9′ στην αναμέτρηση.

Ομέρ Γιουρτσεβέν (7.5/10): Για αρκετά λεπτά ο Τούρκος σέντερ ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Μόνο αρνητικός δεν ήταν κι αν – εν τέλει – αποχωρήσει από το σύλλογο, μένει να φανεί, πώς θα καλυφθεί το κενό του (σ.σ είναι σέντερ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπόλοιπους).

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός - Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr