Αταμάν: «Αυτή είναι η σχέση μου με τον Γιαννακόπουλο»
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μίλησε για τη στενή συνεργασία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την πορεία του «τριφυλλιού» στην εκπομπή «EuroInsiders».
Στην εκπομπή EuroInsiders, ο Εργκίν Αταμάν αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τονίζοντας την εξαιρετική συνεργασία που έχουν. «Είμαστε σαν οικογένεια, με όλα τα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, εμένα, τους παίκτες, τις οικογένειές μας», δήλωσε ο Τούρκος τεχνικός.
Περιέγραψε τη σχέση αυτή ως μία σχέση αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης, με τον Γιαννακόπουλο να προσφέρει όλο του το συναίσθημα και την εμπειρία για το καλό της ομάδας, ενώ ο Αταμάν και οι παίκτες ανταποκρίνονται με το ίδιο πάθος.
Ο Αταμάν ανέφερε ότι ο Γιαννακόπουλος δεν περιορίζεται μόνο στο να προσφέρει οικονομική στήριξη μέσω του μπάτζετ, αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα, όπως την υποστήριξη και την ενθάρρυνση των παικτών και του τεχνικού επιτελείου. «Μας αρέσει και εμάς», είπε χαρακτηριστικά, ενώ επισήμανε ότι τα δύο τελευταία χρόνια υπό τη δική του καθοδήγηση έχουν υπάρξει σημαντικά για τον Παναθηναϊκό.
Οι δηλώσεις του Αταμάν:
Για τη σχέση του με τον Γιαννακόπουλο: «Είναι εξαιρετική. Είμαστε σαν οικογένεια, με όλα τα μέλη της οικογένειας Γιαννακόπουλου, εμένα, τους παίκτες, τις οικογένειές μας. Γνωρίζουμε πως κάνουμε μια δουλειά βέβαια. Στον κ. Γιαννακόπουλο αρέσει να τα δίνει όλα για την ομάδα. Δεν εννοώ μόνο το μπάτζετ. Του αρέσει να δίνει το συναίσθημά του, την εμπειρία του. Μας αρέσει και εμάς. Και εγώ δίνω τα πάντα στην ομάδα. Πιστεύω πως σε αυτά τα δύο χρόνια έχουμε κάνει σπουδαία πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε για ένα άθλημα. Όταν φτάνεις στην κορυφή και χάνεις για λίγο, ο κόσμος στέκεται στην ήττα. Δεν θυμάται τι έγινε για 5-10 χρόνια. Δεν ήταν εύκολο να κρατήσεις τον Παναθηναϊκό από την τελευταία θέση στην πρώτη. Δεν ξέρω αν αυτή τη σεζόν θα πάρουμε τον τίτλο ή όχι. Όλοι θέλουν να κερδίσουν, θα το προσπαθήσουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι το καλύτερο περιβάλλον στην Ευρώπη. Έχει μπάτζετ, που έρχεται από τον κόσμο. Κάθε ματς είναι sold out. Σκεφτείτε το. Σε κάθε ματς 20.000 οπαδοί, εισιτήρια διαρκείας, χορηγοί. Συναίσθημα. Συναισθήματα που η ομάδα έχει δώσει αυτή τη διετία σε όλη την ελληνική μπασκετική κοινότητα. Όλα αυτά τα χτίσαμε μαζί με τον κ. Γιαννακόπουλο, την οικογένειά του, το επιτελείο και τους παίκτες».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»