Χωρίς συμφωνία η συνάντηση Ομπράντοβιτς - Παρτιζάν!
Συνεχίζεται το θρίλερ στην Παρτιζάν, καθώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με τον Ομπράντοβιτς.
Σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις σχέσεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους παίκτες της Παρτίζαν έρχονται στο φως από ΜΜΕ της Σερβίας. Η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (28/11) και κράτησε πάνω από τρεις ώρες.
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportal.rs μέχρι στιγμή δεν υπάρχει κάποια συμφωνία σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών. Θυμίζουμε ότι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε υποβάλλει την παραίτησή του ενώ αποχαιρέτησε τους οπαδούς της ομάδας με μία επιστολή. Ωστόσο, η παραίτησή του δεν έγινε δεκτή από το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.
Οι άνθρωποι της Παρτίζαν προσπαθούν να μεταπείσουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Σύμφωνα με το Sportal το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη σχέση που έχει ο Σέρβος προπονητής με κάποιους παίκτες, κυρίως ξένους.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League