Ρομαντική απόδραση για τον Τι Τζέι Σορτς και τη σύντροφό του στους Δολομίτες
Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού αξιοποίησε το ρεπό του Εργκίν Αταμάν για μια ειδυλλιακή απόδραση με τη σύντροφό του στις ιταλικές Άλπεις
Μετά τη σπουδαία νίκη επί της Παρτιζάν και το δίκαιο ρεπό που παραχώρησε ο Εργκίν Αταμάν στους παίκτες του, ο Τι Τζέι Σορτς αποφάσισε να απομακρυνθεί από το παρκέ και να ζήσει για λίγο σε ρυθμούς… βουνού.
Ο Αμερικανός γκαρντ ταξίδεψε μαζί με τη σύντροφό του, Άλμα Φρανκλ Μάους, στους εντυπωσιακούς Δολομίτες, απολαμβάνοντας ένα σύντομο αλλά άκρως ρομαντικό διάλειμμα από τη σκληρή καθημερινότητα της EuroLeague.
Το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media εικόνες που «μυρίζουν» γαλήνη και καθαρό αέρα. Η Άλμα αποκάλυψε πως το ταξίδι αυτό αποτελούσε “bucket-list” εμπειρία, κάτι που ήθελαν καιρό να πραγματοποιήσουν, και το έκαναν τώρα πράξη ανάμεσα σε κορυφές, λίμνες και χιονισμένα τοπία.
Ο Σορτς ανάρτησε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο τους, με φόντο τις λευκές πλαγιές και τον γαλάζιο ουρανό, αποπνέοντας αίσθηση απόλυτης αποσυμφόρησης.
Μακριά από τα φώτα και τις απαιτήσεις της σεζόν, ο ηγέτης του Παναθηναϊκού βρήκε χρόνο να ξεκουραστεί, να επανασυνδεθεί με τη σύντροφό του και να γεμίσει τις μπαταρίες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο