Αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν ο Γιαννακόπουλος!
Μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Κέντρικ Ναν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποθέωσε τον παίκτη του Παναθηναϊκού σε ανάρτησή του.
Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, εκφράστηκε με ιδιαίτερη θέρμη για τον Κέντρικ Ναν, μετά τη νέα θριαμβευτική νίκη της ομάδας στην EuroLeague.
Ο Γιαννακόπουλος δημοσίευσε στα social media μια ανάρτηση, στην οποία επαινεί τον Αμερικανό γκαρντ, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Με θυμάστε; Ο Κέντρικ Ναν, ο καλύτερος!» ενισχύοντας έτσι τη σημασία της εξαιρετικής του απόδοσης για την ομάδα.
Με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ στην νίκη επί της Παρτίζαν, ο Ναν έχει κερδίσει το θαυμασμό όλων, και η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου επιβεβαιώνει τη στήριξη και την πίστη της διοίκησης προς τον παίκτη.
Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League