Μπέικον: Δήλωση για Παναθηναϊκό και... επιστροφή στο ΟΑΚΑ
Ο Ντουέιν Μπέικον μίλησε πριν τη μάχη της Dubai BC με τον Παναθηναϊκό, εκφράζοντας χαρά για την επιστροφή του στην Αθήνα.
Ο Ντουέιν Μπέικον επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος, φορώντας τη φανέλα της Dubai BC. Λίγες ώρες πριν το τζάμπολ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το ταξίδι πίσω στην Αθήνα, αλλά και τον σεβασμό του προς την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, την οποία χαρακτήρισε «πολύ δυνατή από την κορυφή μέχρι τα νύχια».
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα από την “κορυφή μέχρι τα νύχια”. Είναι μαζί τα τελευταία δυο χρόνια, και ο καθένας ξέρει ακριβώς πως πρέπει να παίξει και γνωρίζονται μεταξύ τους. Εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί, να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Να μην σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε, να μαχόμαστε σε επίθεση και άμυνα για 40 λεπτά.
Για μένα κάθε παιχνίδι αποτελεί κίνητρο. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ! Νομίζω ο καθένας που φεύγει από μια ομάδα και γυρίζει πίσω για πρώτη φορά προσπαθεί να “υπερβάλει εαυτόν”.
Λατρεύω να είμαι στην Ελλάδα! Η Αθήνα είναι η αγαπημένη μου πόλη στην Ευρώπη, το καλύτερο μέρος για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θα είναι σκληρό παιχνίδι. Μου αρέσουν τα σκληρά παιχνίδια, μου αρέσουν τα δύσκολα και ανυπομονώ γι’ αυτό το ματς».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αρχή με Μαρούσι, Περιστέρι - Πότε τα αποκαλυπτήρια με TV και κόσμο
- Παναθηναϊκός, Ντέσερς: Πότε επιστρέφει η... εσωτερική μεταγραφή
- Αλγόριθμος: Στα playoffs ο Παναθηναϊκός - Ζόρικοι οι πιθανοί αντίπαλοι
- Παναθηναϊκός: Τρεις «ελεύθερες υπερβάσεις» για αναβάθμιση στα χαφ
- «Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός για Τιτραουί - Η στάση του παίκτη» - H χρηματιστηριακή αξία