Παναθηναϊκός: Άλλος... Λεσόρ στη Μαδρίτη - Η συνομιλία με Αταμάν
Ο Ματίας Λεσόρ εμφανίζεται αλλαγμένος, με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου να αποκαλύπτει τη συζήτηση που είχε με τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Ματίας Λεσόρ δείχνει άλλος άνθρωπος τις τελευταίες μέρες, με την εικόνα του στη Μαδρίτη να συνοδεύεται από θετικό κλίμα και πιο «καθαρό» μυαλό.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή MAGIC EUROLEAGUE, πίσω από αυτή τη μεταστροφή κρύβεται και μία ιδιαίτερη συζήτηση που είχε ο Γάλλος σέντερ με τον Εργκίν Αταμάν.
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαθεοδώρου περιέγραψε τον τρόπο δουλειάς του Τούρκου τεχνικού, αλλά και την επιρροή του στον Λεσόρ και τον Τι Τζέι Σορτς, τονίζοντας: «Ο Αταμάν είναι απόμακρος με τους παίκτες. Είναι σκληρός και λάτρης της πειθαρχίας. Ορισμένες φορές είναι και αυταρχικός. Δεν βρίζει. Έχει το δικό του τρόπο. Αυτή την εβδομάδα, αποκάλυψε πως είχε μια κουβέντα με τον Σορτς. Γενικά, δεν κάνει ιδιωτικές συζητήσεις ο προπονητής. Είχε άλλη μια συνάντηση με τον Λεσόρ. Ίσως, σε αυτό οφείλεται που βλέπουμε τον Ματίας σε καλή διάθεση. Πρέπει να κρατηθεί σε μια σωστή κατάσταση, μέχρι και ο ίδιος να μάθει τι πρέπει να κάνει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του. Θα πάρει ιατρικές απόψεις και κάπου θα καταλήξει. Ίσως, τις επόμενες μέρες έχουμε νεότερα για τον Λεσόρ. Κάτι πρέπει να προκύψει μετά από ένα δεκαήμερο, που έχει επισκεφθεί διακεκριμένους γιατρούς με μεγάλη εμπιστευτικότητα. Όλες οι συζητήσεις έχουν παίξει ένα ρόλο. Ο Λεσόρ είναι σε καλή κατάσταση κι αυτό είναι σημαντικό».
Η τοποθέτηση του Παπαθεοδώρου φωτίζει δύο βασικά στοιχεία: πρώτον, τον ιδιαίτερο –σκληρό αλλά δομημένο– τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Αταμάν απέναντι στους παίκτες του. Δεύτερον, το πόσο κομβικός είναι ο χειρισμός της υπόθεσης Λεσόρ, τόσο σε ψυχολογικό όσο και σε καθαρά αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να διατηρηθεί «σε σωστή κατάσταση».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News