Παναθηναϊκός: Νέα ατάκα Σλούκα για τους haters του Αταμάν
Ο Κώστας Σλούκας χτύπησε για μία ακόμα φορά στ’ αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με νέα ατάκα για τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαίο διπλό στη Μαδρίτη κερδίζοντας τη Ρεάλ με 87-77 και μάλιστα οι παίκτες της ομάδας με τον προπονητή το γιόρτασαν στ’ αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.
Συγκεκριμένα ο Τούρκος προπονητής έκανε την καθιερωμένη του ομιλία προς τους παίκτες, οι οποίοι ανέφεραν ορισμένες τρομερές ατάκες με τον Κώστα Σλούκα να στήνει το δικό του… show και στο συγκεκριμένο κομμάτι.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Κράξατε και σήμερα; Δεν ξέρει» και άπαντες αποθέωναν τον Τούρκο προπονητή μετά το διπλό στη Μαδρίτη.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)