«Άκουσα για Αλεξάντερ και Παναθηναϊκό - Ο Γιαννακόπουλος λέει "φέρτε παίκτη, ποιον θέλετε"»

Ο Τόλης Κοτζιάς αποκαλύπτει την αναζήτηση του Παναθηναϊκού για νέες μεταγραφές και τα ονόματα που εξετάζονται.

Ακαδημία: Σε τουρνουά με μεγαθήρια ο Παναθηναϊκός

Ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς ανέφερε στην εκπομπή «ΠΑΡΕ ΒΑΛΕ» ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης νέων παικτών και πάντα εξετάζει την πιθανότητα να βγάλει παίκτη από συμβόλαιο.

Σύμφωνα με τον Κοτζιά, υπάρχει φημολογία για τον Καναδό Κάιλ Αλεξάντερ, ο οποίος αγωνίζεται στην Τουρκ Τέλεκομ και έχει περάσει από Ευρωλίγκα και NBA.

Επιπλέον, ο Κοτζιάς ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις παικτών, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φέρεται να έχει πει: «Πάρτε, φέρτε ποιον θέλετε!». Όπως είπε, ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να κάνει ό,τι χρειαστεί για να ενισχυθεί, αλλά το ερώτημα είναι ποιοι είναι ελεύθεροι και ποιοι παίκτες μπορούν να αποκτηθούν.

Ο Κοτζιάς ανέφερε ότι υπήρξε και το όνομα του Τέρι, ενώ σημείωσε ότι η πιθανότητα να βγάλει ο Παναθηναϊκός παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα δεν αποκλείεται, αν και τα χρήματα που απαιτούνται για μια τέτοια κίνηση είναι μεγάλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ο Παναθηναϊκός πάντα ψάχνεται να βγάλει παίκτη από συμβόλαιο. Άκουσα, το όνομα του Κάιλ Αλεξάντερ, του Καναδού που βρίσκεται στην Τουρκ Τέλεκομ. Έχει παίξει Ευρωλίγκα, NBA. Άκουσα ότι κοίταξε και 1-2 παιδιά ακόμα. Ο Γιαννακόπουλος λέει, πάρτε. Φέρτε παίκτη, ποιον θέλετε. Τον Κοτζιά, τη Νάντια, τον Αντρέα, πάρτε! Η τσεπάρα είναι γεμάτη, πάρτε! Αλλά πού να βρεις τον παίκτη; Ποιοι είναι ελεύθεροι από το NBA; Είναι ο Μπάσι… μπορεί να ανατραπούν όλα σε ένα δευτερόλεπτα. Υπήρχε το όνομα του Τέρι. Πήγε να βγάλει παίκτη ο ΠΑΟ από ομάδα της Ευρωλίγκα, είναι πολλά τα λεφτά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr