Στο Telekom Center Athens οι Γουόκαπ - Νούρι και... Λεπενιώτης! (vid)
Τον τελικό Hellenic Champions Τζόκοβιτς – Μουζέτι παρακολουθούν από το γήπεδο του Παναθηναϊκού Aktor ο Τόμας Γουόκαπ, η Εστρέλα Νούρι και ο Νίκος Λεπενιώτης.
Εκτός από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο Telekom Center Athens έδωσαν το παρόν ο Τόμας Γουόκαπ, η σύζυγός του, Εστρέλα Νούρι και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.
Η εντυπωσιακή σύντροφος του Ελληνο-τεξανού γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στον τελικό του τένις. Ο δε γκαρντ των Πειραιωτών παραχώρησε δήλωση, έξω από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ: «Το να βλέπω τον Τζόκοβιτς σε δράση, είναι απίστευτο!».
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» το ζευγάρι να κάθεται στις μπροστινές θέσεις στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Νίκος Λεπενιώτης.
ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΟΥΟΚΑΠ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έρχεται υλικό που «καίει» τον Μπαρτζώκα - Η ανάρτηση Γιαννακόπουλου
- Αυτό είναι το βίντεο με τις αισχρές εκφράσεις του Μπαρτζώκα στον Αρώνη
- «Ενδιαφέρθηκαν για Βιβτσαρένκο Παναθηναϊκός και Ντεπορτίβο - Το ποσό της ρήτρας»
- «Παναθηναϊκός για Τάχα Αλί» - Το νέο μεταγραφικό σενάριο για Τριφύλλι
- Παναθηναϊκίος: Τα δεδομένα για το Game 4 - Τι ισχύει με ΑΣΕΑΔ και ΔΕΑΒ