Στο Telekom Center Athens οι Γουόκαπ - Νούρι και... Λεπενιώτης! (vid)
Τον τελικό Hellenic Champions Τζόκοβιτς – Μουζέτι παρακολουθούν από το γήπεδο του Παναθηναϊκού Aktor ο Τόμας Γουόκαπ, η Εστρέλα Νούρι και ο Νίκος Λεπενιώτης.
Εκτός από τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο στο Telekom Center Athens έδωσαν το παρόν ο Τόμας Γουόκαπ, η σύζυγός του, Εστρέλα Νούρι και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης.
Η εντυπωσιακή σύντροφος του Ελληνο-τεξανού γκαρντ των «ερυθρολεύκων» έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στον τελικό του τένις. Ο δε γκαρντ των Πειραιωτών παραχώρησε δήλωση, έξω από το ανακαινισμένο ΟΑΚΑ: «Το να βλέπω τον Τζόκοβιτς σε δράση, είναι απίστευτο!».
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» το ζευγάρι να κάθεται στις μπροστινές θέσεις στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, ενώ μπροστά τους βρίσκεται ο Νίκος Λεπενιώτης.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΟΥΟΚΑΠ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ