«Ενισχυμένος» ο Ερυθρός Αστέρας με Παναθηναϊκό!

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς εξήγησε γιατί προχώρησε σε ροτέισον στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με τη Σπαρτάκ, επιβεβαιώνοντας πως δύο βασικοί του παίκτες θα είναι έτοιμοι για τη μάχη με τον Παναθηναϊκό στη Euroleague.

«Ενισχυμένος» ο Ερυθρός Αστέρας με Παναθηναϊκό!

Η ήττα του Ερυθρού Αστέρα από τη Σπαρτάκ με 85-80 έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί των Σέρβων, όμως ο Σάσα Ομπράντοβιτς είχε αποφασίσει εξαρχής να ξεκουράσει βασικά στελέχη της ομάδας του. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να προστατεύσει κομβικούς παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ακολουθεί την Τετάρτη (5/11) στο Βελιγράδι.

Μεταξύ αυτών που έμειναν εκτός ήταν οι Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Τσίμα Μονέκε, με τον Ομπράντοβιτς να διευκρινίζει μετά το τέλος του παιχνιδιού πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τη συμμετοχή τους. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι και οι δύο θα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για τον αγώνα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε: «Ξεκουράσαμε σημαντικούς παίκτες, ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ και ο Μονέκε σίγουρα θα είναι στην ενδεκάδα για τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω στην ομάδα που ηγούμαι. Κανείς δεν μπορεί να περιμένει από εμάς να κερδίσουμε τα πάντα και είναι σημαντικό να αντλήσουμε μαθήματα, να πάρουμε μαθήματα και να προετοιμαστούμε για τις επόμενες μονομαχίες. Τώρα η προσοχή μας είναι στραμμένη στον Παναθηναϊκό και την Μπουντούτσνοστ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr