Με ποια πασίγνωστη ηθοποιό φωτογραφήθηκε ο Γιαννακόπουλος στο Bernabeu
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, βρέθηκε στο Santiago Bernabeu για το El Clasico της Ρεάλ με την Μπαρτσελόνα και είχε μια αναπάντεχη συνάντηση με την Πενέλοπε Κρουζ, με τους δυο τους να ποζάρουν χαμογελαστοί στις σουίτες του γηπέδου.
Το μεγάλο El Clasico της La Liga μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είχε –εκτός από ποδοσφαιρικό θέαμα– και… άρωμα Χόλιγουντ. Στο Santiago Bernabeu, ανάμεσα στις προσωπικότητες που παρακολούθησαν από κοντά τη νίκη των Μαδριλένων (2-1), βρέθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συνοδευόμενος από τον γιο του, Παύλο.
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προτίμησε το μεγάλο ισπανικό ντέρμπι. Όπως φαίνεται, η επιλογή του αποδείχθηκε άκρως ενδιαφέρουσα, καθώς στο γήπεδο της Ρεάλ συνάντησε την παγκοσμίου φήμης ηθοποιό Πενέλοπε Κρουζ, γνωστή φαν της «βασίλισσας» και γέννημα-θρέμμα της Μαδρίτης.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρακολούθησε το ματς από τα VIP διαζώματα του Bernabeu, όπου οι δυο τους φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί. Η εικόνα αναρτήθηκε από τον ίδιο στο Instagram, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγη ώρα εκατοντάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.
Η Πενέλοπε Κρουζ, πάντα κομψή και διακριτική, παρακολούθησε το ματς της αγαπημένης της Ρεάλ, ενώ δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τον Έλληνα επιχειρηματία. Το στιγμιότυπο προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στα social media, με αρκετούς να αναρωτιούνται… ποιος ζήτησε πρώτος τη φωτογραφία.
Δείτε παρακάτω:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπά» δεξί μπακ: «Ρώτησε για τον Ρουμπέν Σάντσεθ ο Παναθηναϊκός»
- Παναθηναϊκός: Ανησυχία για Ναν, το ερωτηματικό με την επιστροφή του
- Σερέλης: «Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας» - Τι είπε για τον τραυματισμό του Ναν
- Παπαθεοδώρου: «Μαζεύτηκαν πολλά αρνητικά - Δεν ήρθε η καταστροφή, αλλά...»
- Μπάγερν - Παναθηναϊκός 85-78: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού» (pic)