Φωτογραφίες: Προπονήθηκε και φουλάρει για το 5-1, σημαντικές απουσίες
Με στόχο το 5-1 στη EuroLeague, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ολοκλήρωσε την προπόνηση στη PalaDozza, παρά τις σημαντικές απουσίες Χολμς, Σαμοντούροφ, Καλαϊτζάκη και Λεσόρ.
Ο Παναθηναϊκός AKTOR ολοκλήρωσε την τελευταία του προπόνηση επί ιταλικού εδάφους και είναι πανέτοιμος για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βίρτους Μπολόνια (24/10, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της EuroLeague. Το «τριφύλλι» θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή του πορεία και να φτάσει στην πέμπτη νίκη του στα πρώτα έξι παιχνίδια της σεζόν.
Η αποστολή αναχώρησε το πρωί της Πέμπτης από την Αθήνα με ελλείψεις, καθώς ο Ρισόν Χολμς, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και ο Ματίας Λεσόρ έμειναν εκτός ταξιδιού. Ο Χολμς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού, ενώ ο νεαρός Σαμοντούροφ υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο και ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας.
Όπως δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν, ο Ματίας Λεσόρ αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δυόμισι εβδομάδες, ενώ η τελευταία απώλεια είναι εκείνη του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος έχει υποστεί συνδεσμική κάκωση στον αγκώνα και θα παραμείνει εκτός δράσης για περίπου μία εβδομάδα.
Με αυτά τα δεδομένα, η 12άδα του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι είναι ήδη «κλειδωμένη» και περιλαμβάνει τους Σορτς, Όσμαν, Σλούκα, Ρογκαβόπουλο, Κουζέλογλου, Γκραντ, Ναν, Τολιόπουλο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου και Γιουρτσεβέν. Παρά τα προβλήματα, η ομάδα δείχνει αποφασισμένη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και να φτάσει στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πρόκριση και τώρα... μεταγραφές - Διπλή ανακοίνωση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Η ιεραρχία για την αρχική 5άδα - Πώς διαμορφώνονται οι ρόλοι
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η τηλεοπτική μετάδοση με ΤΣΣΚΑ 1948
- Παναθηναϊκός: Η εναλλακτική λύση αν «ναυαγούσε» του Φρανσίσκο
- Η ελληνική λέξη του Φαν Ντρόγκελεν για το ντεμπούτο στον Παναθηναϊκό