Οι φορές που ο Γιαννακόπουλος έχει ξεσπάσει δημόσια για τον Νίκολιτς!

Η σύλληψη του Σέρβου ρέφερι Ούρος Νίκολιτς προκάλεσε σάλο στην Euroleague και επανέφερε στο προσκήνιο τις έντονες αντιδράσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία του στο παρελθόν.

Στον... αέρα η συνάντηση, μετά τη μήνυση του Σκινδήλια στον Γιαννακόπουλο!

Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε ολόκληρη την Euroleague η είδηση της σύλληψης του Ούρος Νίκολιτς, με την αστυνομία να βρίσκει στην κατοχή του μεγάλο χρηματικό ποσό και ράβδους χρυσού. Σύμφωνα με το σερβικό κρατικό δίκτυο RTS, στο διαμέρισμα του 40χρονου ρέφερι εντοπίστηκαν 250.000 ευρώ και χρυσός, με τις αρχές να διερευνούν την προέλευση των χρημάτων και να έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα.

Το σκάνδαλο αυτό επανέφερε στη δημοσιότητα τις παλαιότερες δημόσιες τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος είχε εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Νίκολιτς, σε κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είχε επανειλημμένα αναφερθεί αρνητικά στον Σέρβο διαιτητή, με πιο χαρακτηριστικό περιστατικό εκείνο μετά το Game 2 των playoffs με την Αναντολού Εφές, όπου ο Παναθηναϊκός είχε εκφράσει έντονα παράπονα για τη διαιτησία.

Τότε, μέσα από τις αναρτήσεις του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απευθύνει ένα αιχμηρό μήνυμα προς τη διοίκηση της Euroleague, λέγοντας:
«Μπράβο Ντέγιαν! Μπράβο Ντέγιαν! Σας παρακαλώ κ. Κοντέ, κ. Παρθενόπουλε, για κατεβάστε λίγο το λάβαρο. Για κατεβάστε το και αλλάξτε το λάβαρο.»

Το μήνυμά του αυτό είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς συνόδευε την ανοιχτή του κριτική προς τη διοργανώτρια αρχή και συγκεκριμένους διαιτητές, μεταξύ των οποίων και ο Νίκολιτς. Ο Γιαννακόπουλος είχε φτάσει τότε στο σημείο να δηλώσει πως θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μην ανανεώσει τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Euroleague, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη FIBA ή ακόμη και με τη NBA Europe, εφόσον αυτό προχωρήσει στο μέλλον.

Ένα ακόμη ξέσπασμά του προς τον Νίκολιτς ήρθε μετά από ντέρμπι “αιωνίων”, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω Instagram story, είχε γράψει:
«Δεύτερη μέρα και η Ευρωλίγκα δεν έχει ακόμη ζητήσει συγγνώμη και δεν έχει ακόμη τιμωρήσει τον Νίκολιτς.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr