Αταμάν: Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου μετά το Κολοσσός-Παναθηναϊκός
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός:
«Τελειώσαμε την εβδομάδα με τρεις πολύ σημαντικές νίκες για εμάς. Τις δύο την Τετάρτη και την Παρασκευή στην EuroLeague.
Σήμερα ήταν ευκαιρία, αφού έχουμε βάθος στο ρόστερ, για να ξεκουράσουμε τους βασικούς παίκτες που πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής στην Κωνσταντινούπολη, τον Τσέντι, τον Χουάντσο, τον Σλούκα, τον Χολμς.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΕίμαι ικανοποιημένος από όλους τους υπόλοιπους παίκτες που πήραν λεπτά κι έτσι πήραμε μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ