Ελεύθερος στην αγορά πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Ο Κάιλ Γκάι μπορεί να είχε σταματήσει το μπάσκετ, ωστόσο ξαναγύρισε στην αγωνιστική δράση χωρίς όμως να καταφέρει να εδραιωθεί στους Πέισερς που τον προσέγγισαν και του έκαναν πρόταση.
Ο Κάιλ Γκάι είχε αφήσει το μπάσκετ λίγο καιρό μετά το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και μάλιστα είχε αφοσιωθεί στην προπονητική όντας βοηθός (assistant coach).
Από εκεί και πέρα οι Ιντιάνα Πέισερς του πρότειναν συμβόλαιο «Exhibit 10» με τον ίδιο ν’ αποδέχεται την πρόταση, να αφήνει την προπονητική και να επιστρέφει και πάλι στη δράση έχοντας μάλιστα την ευκαιρία ν’ αγωνιστική στη θυγατρική τους ομάδα στην G-League.
Οι διοικούντες ωστόσο της ομάδας, ανακοίνωσαν μερικές μέρες μετά την αποδέσμευσή του και πλέον ο Αμερικανός shooting guard είναι ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας την επόμενη ομάδα στην καριέρα του.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Λακωνικός Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Παρτίζαν-Παναθηναϊκός 78-62
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παρτίζαν-Παναθηναϊκός 78-62
- Παρτιζάν - Παναθηναϊκός: Πρόβλημα με Γκραντ στο Τριφύλλι
- «Ο Παναθηναϊκός έκλεισε Γιάγκουσιτς με ποσό-ρεκόρ για τη Σλάβεν Μπελούπο - Έρχεται Αθήνα»
- Επίσημο: Αυτή είναι η νέα ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού