Αταμάν: Ο Χολμς, οι βολές, τα τρίποντα και η μη ατάκα για το ντέρμπι - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπάν.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Παναθηναϊκός-Βιλερμπάν:
«Δεν πήραμε εύκολη νίκη γιατί αμυντικά κάναμε ξανά πολλά λάθη και έβαλαν 15 τρίποντα με 45% στα εντός πεδιάς, που είναι αρκετά υψηλό ποσοστό. Επιθετικά κάποιες φορές παίξαμε καλά, ο Όσμαν έκανε καλές επιθέσεις κάποιες φορές. Θετικό Χολμς, καλή συνεισφορά επιθετικά και αμυντικά με τα ριμπάουντ. Αυτά είναι θετικά. Δεν είχαμε καλή συνεισφορά στα γκαρντ. Τα τρία γκαρντ δεν συνεισέφεραν επιθετικά και αμυντικά. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Ξεκινήσαμε την διαβολοβδομάδα με νίκη. Θα σκεφτούμε το ματς στην Πόλη τώρα».
Για την εμφάνιση του Χολμς: «Παίρνει αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη από τους συμπαίκτες του και από εμάς προς αυτόν. Έδειξε τις ικανότητές του. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι».
Για την εμφάνιση του Γκριγκόνις και το άσχημο ποσοστό στις βολές: «Ο Γκριγκόνις έχει ποιότητα και εμπειρία. Το ότι έχασε τη σεζόν πέρσι δεν ήταν εύκολο. Πρέπει να βρει ρυθμό. Είμαι χαρούμενος που σκόραρε και είμαι σίγουρος πως θα συνεισφέρει στο μέλλον. Έτσι ήταν οι βολές απόψε. Είναι παράξενο. Δεν ήταν σημαντικό για εμένα ότι χάσαμε βολές αλλά ότι έβαλε 15 τρίποντα η Βιλερμπάν».
Για την προετοιμασία μετά την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό και για το πρόγραμμα: «Είναι ματς που μπορείς να κερδίσεις ή να χάσεις. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Δεν θέλω να μιλήσω για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τελείωσε. Θα συγκεντρωθούμε στο ματς με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Κάτι με εξιτάρει...» - Νέο μήνυμα και σπόντες για Ολυμπιακό
- Άρης Γάτας: Αυτός είναι ο λόγος που μήνες τώρα εμπλέκουν Αγγελικούση με Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός θα φέρει ή τον Σίλβα ή ψηλό από Τουρκία - Τι ισχύει με ΝΒΑer»
- Παναθηναϊκός: Οι τρεις ομάδες που θέλουν Ταμπόρδα
- Συναγερμός στην Πλζεν πριν τον Παναθηναϊκό: Απογοητευτική ήττα από Σλοβάτσκο